Ontspannen

Zeer rustige ligging in het midden van de natuur (Eifel – Ourtal)

Actief

Wandelen en fietsen langs de RAVeL/Vennbahn ,meer dan 125km fietsplezier.

Ervaring

Bezoek en/of rondleiding op de boerderij

Vlak bij de grens liggend

Aan de grens van Luxemburg en Duitsland.

Aankomen en je thuis voelen, zo is Haus Engel !

Van bij de eerste aanblik, bekoort dit mooie grote huis. Ook wanneer je binnen in het huis gaat, voel je onmiddellijk de gemoedelijke sfeer doorheen het stijlvolle, landelijke karakter van deze zeer goed onderhouden gezellige woningen.

Het ruime huis, gebouwd uit natuursteen, nodigt je ten zeerste uit tot ontspanning en rust. Weg van de dagelijkse routine en drukte, kan je hier in familie- of vriendenkring met volle teugen genieten van de rust en de natuur en je batterijen weer op laden.

« Haus Engel » is gelegen in het kleine dorpje Steffeshausen, deelgemeente van Burg Reuland, midden in de Belgische Eifel en het Ourtal natuurgebied, niet ver van het drielandenpunt (België-Luxemburg-Duitsland). Met veel groen en zijn schitterende panorama’s is dit voor wandelliefhebbers een uitgelezen plek om te vertoeven. Langs de Vennbahn/RAVeL -op 300m afstand van Haus Engel- kan men ongestoord met fiets of e-bike de oostkantons doorkruisen : Prüm, Trois Vierges, Monschau of één van de vele andere mogelijkheden. Ook de meer geoefende sportfietser vindt hier ongetwijfeld zijn gading : rustige wegen en/of een ruime keuze aan een aardig aantal kuitenbijters in een uniek prachtig landschap.

Door zijn gunstige ligging, in de Ardennen, kan men vanuit « Haus Engel » gemakkelijk een daguitstap maken naar de toeristische trekpleisters als Trier, Aachen, Vianden, Clervaux of Echternach… Dichter bij huis is de burcht van Burg Reuland en het stadje Sankt Vith met meerdere goede restaurantjes en winkels.

« Haus Engel » bestaat uit 5 individuele woningen, met aparte ingang, goed geïsoleerd en eigen privacy. Men spreekt hier vlot duits, frans en nederlands.

NEWS & EVENEMENTEN

read all

WEER